Krila


Postoji taj svijet u kojem imaš krila. Da, možeš letjeti. Samo nekad si toliko navikao da težak stojiš na zemlji ili pužeš da zaboraviš da se možeš dignuti i poletjeti. Ma navike su čudna stvar,a imaju i utege. Nego, krila.. Velika su da ti kažem, netko bi pomislio na prvi pogled da su teška, ali nisu. Nimalo. Lagana su i ti si zajedno s njima lagan. I s njima ne letiš onako kao u snu.. znaš kako mislim, onako kao da plivaš. Ne. Letiš baš onako pravo, baš kako lete anđeli. I možeš krenuti kuda god poželiš, ali na početku si izgubljen i ne znaš kuda bi s njima krenuo.

Imaš i to veliko srce i ruke koje mogu dati toliko toga. Ali zamisli, na početku i to sve izgleda prilično prazno. Ruke prazne, a skoro i srce. Zapravo ne znaš još s čime da sve to ispuniš. Na trenutke čak pomisliš da nikad nisi ni živio prije nego što si shvatio da imaš krila i dušu koja mora razvijati ljubav. Kao da si se probudio iz nekog stoljetnog sna. I zahvalan si i zbunjen i gledaš i tražiš i ne znaš kojim putem da kreneš.

To ti je baš onaj svijet koji su uvijek osjećao, možda si vjerovao, ali zamisli i to, kad si se našao u njemu zapravo si shvatio da i ne vjeruješ baš previše u njega. Ali eto postoji, a postoje i anđeli.

Photo by Rakicevic Nenad on Pexels.com

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.